Ja hi ha gent votant-se a ella mateixa!
Per decidir-ho tot, vota Pirates/Rebels a les eleccions europees.
29-05-2024 11:02
Pirates
Donem el tret de sortida a la campanya electoral!
Aquest #9J tria democràcia directa, tria passar de la ràbia a l'acció, tria guanyar drets, tria la papereta de Pirates - Aliança Rebel - European Pirates!

Però sobretot, tria't a tu i vota't!
24-05-2024 09:39
Pirates
El passat dissabte es va tancar la votació de les primàries on es votava l'ordre dels voluntaris per a cap de llista per a les eleccions europeas del proper 9 de juny.

Aquests són els resultats dels tres primers:
1 Muriel Rovira Esteva
2 Sergi Martín Arbós
3 Xavier Jaramillo Zambrano

La resta de posicions queden a discreció dels militants del partit.
06-05-2024 10:00
Pirates
Pirates de Catalunya prepara una «Aliança Rebel» per les eleccions europees.
L’assemblea general de Pirates de Catalunya ha decidit, per unanimitat, concorre a les eleccions europees d’aquest 9 de juny sota el nom de «Pirates de Catalunya – European Pirates – Aliança Rebel». El partit ha registrat aquest mateix dijous la coalició davant la Junta Electoral Central.

Pirates de Catalunya obrirà pròximament les primàries per decidir els primers llocs de la llista electoral de la candidatura, així com les votacions per elaborar el programa electoral, que ja és treballat per la militància del partit.

Com que les eleccions europees són convocades en circumscripció única, la candidatura es presentarà a tot l’estat Espanyol, però ho farà amb diferent nomenclatura per adaptar-se a les llengües pròpies de cada nació:
A Catalunya: Pirates de Catalunya – European Pirates – Aliança Rebel.
A la resta dels Països Catalans: Pirates – Aliança Rebel – European Pirates.
A Euskal Herria: Piratak – Aliantza Errebeldea – European Pirates.
A Astúries: Pirates – Alianza Rebalba – European Pirates.
A Galícia, Aragó, Canàries, Andalusia, Castella i la resta de territoris: Piratas – Alianza Rebelde – European Pirates.
25-04-2024 10:00
Pirates
Pirates celebra la marxa enrere del Jutge Pedraz amb la censura a Telegram i ho considera una victòria popular.
Pirates de Catalunya, membre dels Pirates Europeus (European Pirates), celebra la decisió del Jutge Pedraz de l’Audiència Nacional de donar marxa enrere en el seu objectiu de censurar Telegram. El partit considera que aquesta decisió ha estat gràcies a la pressió popular contra l’acció i l’anunci de les mesures contra ell al Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE).

L’auto del Jutge Pedraz reconeix que la mesura cautelar era totalment desproporcionada, tal com havíem assegurat Pirates dissabte, i era l’argument principal de la nostra denúncia, preparada per l’advocat Josep Jover, davant el TJUE i que ja estava pràcticament acabada. Si bé no la presentarem, la mantindrem preparada per si el jutge vol tornar a activar la mesura cautelar.

Això sí, Pirates de Catalunya mantindrà el treball anunciat amb els eurodiputats dels Pirates Europeus per si fos necessari registrar les consultes al Parlament Europeu i la Comissió Europea, per la deriva autoritària i censuradora de determinats estaments de l’estat espanyol, encara que en aquest cas s’hagi pogut aturar prèviament.

Finalment, volem felicitar a totes les entitats que han actuat de manera ràpida contra la mesura, tant les entitats de consumidors, entitats polítiques i sindicals, associacions en defensa dels drets humans com els activistes de manera individual o col·lectiva, que són els que realment han aconseguit donar la volta a aquesta absurda decisió.

Imatge: Wikimedia
25-03-2024 10:00
Pirates