Candidatura

Candidats/es
Material de campanya

En aquestes eleccions al Parlament europeu de 2024, Pirates de Catalunya es presenta conjuntament amb Aliança Rebel sota el nom de la candidatura: Pirates de Catalunya – Aliança Rebel – European Pirates.

Pirates de Catalunya forma part del Partit Pirata Europeu, que ja aquesta passada legislatura tenia quatre representants al Parlament Europeu que treballen intensament en aspectes com garantir la privacitat de les persones, especialment contra el “xatcontrol” que pretenia instaurar la Comissió Europea, la regulació de la Intel·ligència Artificial per combatre els seus mals usos, o la promoció d’una transició verda que garanteixi la sostenibilitat de la societat europea i els drets de les persones que hi vivim.

En un clima marcat per l’ascens de l’extrema dreta a nivell global, Pirates – Aliança Rebel – European Pirates vol ser un recurs per transformar la frustració en energia propositiva, per expandir els drets de la ciutadania enlloc d'arravatar-los o vendre’ls a grans corporacions. S’ha demostrat que seguir votant el mateix no produeix els canvis que necessita la nostra societat i cal apoderar-se, prendre el control i canviar el rumb.


Pirates de Catalunya
Web Telegram Mastodon Twitter Facebook Instagram

Alianza Rebelde
Web Telegram Twitter

European Pirates
Web Telegram Twitter Facebook